Pérez Llorca Advocats | El primer procediment registrat en els jutjats mercantils de Barcelona (Jutjat Mercantil núm. 1) ha conclòs ara, tres anys després, amb una sentència en ferma de l’Audiència.
493
post-template-default,single,single-post,postid-493,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El primer procediment registrat en els jutjats mercantils de Barcelona (Jutjat Mercantil núm. 1) ha conclòs ara, tres anys després, amb una sentència en ferma de l’Audiència.

El primer procediment registrat en els jutjats mercantils de Barcelona (Jutjat Mercantil núm. 1) ha conclòs ara, tres anys després, amb una sentència en ferma de l’Audiència.

El primer procediment que va registrar el Jutjat Mercantil núm. 1 de Barcelona ha conclòs ara, tres anys després, amb una sentència en ferma de l’Audiència. El cas denunciava els actes de competència deslleial soferts per una revista del Baix Llobregat, la capçalera del qual és Tribuna, davant l’aparició d’una altra denominada Tribun@. La sentència del Jutjat Mercantil núm. 1 va desestimar la demanda i després d’una apel·lació interposada en nom del demandant (TRIBUNA), pel lletrat Xavier Pérez, l’Audiència de Barcelona, a l’octubre de 2007, revocava la primera sentència i condemnada als promotors de Tribun@ com a responsables d’un continu d’actes de competència deslleial. (…)

No Comments

Post A Comment