Pérez Llorca Advocats | El sector de les Smart Homes es postula com un dels mercats emergents de cara als pròxims anys
503
post-template-default,single,single-post,postid-503,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El sector de les Smart Homes es postula com un dels mercats emergents de cara als pròxims anys

El sector de les Smart Homes es postula com un dels mercats emergents de cara als pròxims anys

De fet, segons l’empresa d’estudis de mercat Markets and Markets, la quota de mercat de la llar connectada a nivell global creixerà fins a aconseguir més de 150.000 milions de dòlars per a 2024. “El mercat de la llar intel·ligent ha experimentat un creixement substancial des de fa uns anys i el que s’està perseguint és que continuï en els pròxims anys a una taxa de doble dígit”. La llar intel·ligent no és l’única aposta del sector en l’àmbit tecnològic. Més enllà del mercat de compra, Locare -plataforma global de gestió de capital i desenvolupament de portafolios residencials en règim de lloguer- presenta una proposta diferencial que no es limita a oferir uns metres quadrats per a residir.

No Comments

Post A Comment