Pérez Llorca Advocats | El TS ha dictaminat a favor de compatibilitzar sol·licituds de suspensió i ajornament deutes amb Hisenda
509
post-template-default,single,single-post,postid-509,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El TS ha dictaminat a favor de compatibilitzar sol·licituds de suspensió i ajornament deutes amb Hisenda

El TS ha dictaminat a favor de compatibilitzar sol·licituds de suspensió i ajornament deutes amb Hisenda

Segons la part dispositiva de la sentència. D’aquesta manera, l’Alt Tribunal estima en part el recurs contenciós administratiu interposat per l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals contra el Reial decret 1071/2017, pel qual es modifica el Reglament General de Recaptació, anul·lant l’apartat 8 de l’article 46. El Tribunal Suprem no comparteix que l’apartat 8 de l’article 46 RGR tingui per objecte únicament l’ordenació de les sol·licituds i que, a aquest efecte, simplement prioritzi la sol·licitud de suspensió sobre la d’ajornament.

No Comments

Post A Comment