Pérez Llorca Advocats | El Consell de Govern d’Andalusia ha acordat un primer paquet de mesures urgents per a fer front a l’alerta sanitària
579
post-template-default,single,single-post,postid-579,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El Consell de Govern d’Andalusia ha acordat un primer paquet de mesures urgents per a fer front a l’alerta sanitària

El Consell de Govern d’Andalusia ha acordat un primer paquet de mesures urgents per a fer front a l’alerta sanitària

El decret llei inclou actuacions de suport financer als autònoms i a les pimes. Així, planteja una ampliació del termini de presentació i pagament de tres mesos addicionals en l’Impost sobre Successions i Donacions i sobre Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats. La Junta d’Andalusia no suspendrà els pagaments a les empreses contractades per l’Administració a pesar que aquestes no puguin desenvolupar les seves activitats amb motiu del tancament parcial de dependències administratives o ens instrumentals de l’Administració autonòmica, sempre que l’empresa acrediti la permanència de la plantilla en les mateixes condicions laborals i durant el temps que duri la suspensió.

No Comments

Post A Comment