Pérez Llorca Advocats | La banca tem que el coronavirus arruïni els plans de negoci i no descarta que les seves conseqüències desencadenin en una onada de fusions per a poder sobreviure, ja que els seus nivells d’activitat es veuran minvats i es dispararan els impagaments
571
post-template-default,single,single-post,postid-571,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

La banca tem que el coronavirus arruïni els plans de negoci i no descarta que les seves conseqüències desencadenin en una onada de fusions per a poder sobreviure, ja que els seus nivells d’activitat es veuran minvats i es dispararan els impagaments

La banca tem que el coronavirus arruïni els plans de negoci i no descarta que les seves conseqüències desencadenin en una onada de fusions per a poder sobreviure, ja que els seus nivells d’activitat es veuran minvats i es dispararan els impagaments

Irremediablement les entitats són conscients que la pandèmia s’emportarà per davant a una part del teixit industrial, el percentatge del qual dependrà del temps i la intensitat dels contagis, la qual cosa elevarà els impagaments, reduirà la seva activitat i disminuirà els seus beneficis. La banca s’ha bolcat en la venda online i en la tramitació de les gestions a través dels canals remots, encara que amb serveis mínims en sucursals i reducció d’horaris. El dilluns, el primer dia d’implantació, l’afluència d’usuaris a les oficines va baixar en algun cas fins a un 80%.

No Comments

Post A Comment