Pérez Llorca Advocats | La CE prepara una flexibilització temporal de les normes sobre ajudes d’Estat que permetrà als governs concedir subvencions directes o avantatges fiscals de fins a 500.000 euros a empreses tinguin problemes de liquiditat a causa del brot de coronavirus
583
post-template-default,single,single-post,postid-583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

La CE prepara una flexibilització temporal de les normes sobre ajudes d’Estat que permetrà als governs concedir subvencions directes o avantatges fiscals de fins a 500.000 euros a empreses tinguin problemes de liquiditat a causa del brot de coronavirus

La CE prepara una flexibilització temporal de les normes sobre ajudes d’Estat que permetrà als governs concedir subvencions directes o avantatges fiscals de fins a 500.000 euros a empreses tinguin problemes de liquiditat a causa del brot de coronavirus

D’altra banda, la danesa ha afirmat que està explorant amb les capitals la posada en marxa de “solucions” per a ajudar a sectors que han estat “particularment colpejats”. “Per a donar un exemple important: si volem minimitzar els acomiadaments permanents i el mal al sector europeu de l’aviació, és necessària una actuació urgent”, ha dit. Brussel·les valora, en particular, l’opció de suspendre el principi que estableix que les empreses només poden ser rescatades amb fons públics una vegada cada deu anys, de manera que puguin tornar a rebre diners públics.

No Comments

Post A Comment