Pérez Llorca Advocats | La UE ha pactat el tancament generalitzat de les fronteres exteriors i la prohibició d’entrada als ciutadans de tercers països excepte en circumstàncies excepcionals
585
post-template-default,single,single-post,postid-585,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

La UE ha pactat el tancament generalitzat de les fronteres exteriors i la prohibició d’entrada als ciutadans de tercers països excepte en circumstàncies excepcionals

La UE ha pactat el tancament generalitzat de les fronteres exteriors i la prohibició d’entrada als ciutadans de tercers països excepte en circumstàncies excepcionals

“Hem acordat adoptar una decisió coordinada per a restringir els viatges no essencials a la UE durant 30 dies”, ha anunciat el president del Consell Europeu. L’objectiu de l’històric cerrojazo és tant contenir l’expansió del coronavirus com evitar l’aparició de controls fronterers dins de la UE. Però en tots dos casos la mesura sembla arribar massa tard per a garantir la seva efectivitat.

No Comments

Post A Comment