Pérez Llorca Advocats | Les probables dificultats que moltes companyies sofriran per a complir amb les obligacions assumides en els seus contractes de finançament
573
post-template-default,single,single-post,postid-573,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Les probables dificultats que moltes companyies sofriran per a complir amb les obligacions assumides en els seus contractes de finançament

Les probables dificultats que moltes companyies sofriran per a complir amb les obligacions assumides en els seus contractes de finançament

Convé anticipar-se i afrontar amb prudència, temprança i decisió. Serà rellevant valorar la interrelació de les clàusules que, en l’actual conjuntura, poden afectar el normal funcionament dels contractes de finançament. És moment d’arbitrar mecanismes que permetin restablir certa normalitat en temps d’incertesa, i aquest ha de ser l’objectiu dels reguladors i supervisors, amb el grau de flexibilitat que permeti la regulació.

No Comments

Post A Comment