Pérez Llorca Advocats | L’ocupadora que recorre la declaració d’acomiadament nul d’una empleada de llar embarassada està obligat a pagar els salaris de tràmit durant la tramitació del recurs, tal com article 297.2 de la Llei Reguladora de la Jurisdicció Social (LRJS)
577
post-template-default,single,single-post,postid-577,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

L’ocupadora que recorre la declaració d’acomiadament nul d’una empleada de llar embarassada està obligat a pagar els salaris de tràmit durant la tramitació del recurs, tal com article 297.2 de la Llei Reguladora de la Jurisdicció Social (LRJS)

L’ocupadora que recorre la declaració d’acomiadament nul d’una empleada de llar embarassada està obligat a pagar els salaris de tràmit durant la tramitació del recurs, tal com article 297.2 de la Llei Reguladora de la Jurisdicció Social (LRJS)

Així, ho determina el Tribunal Suprem, en sentència de 29 de gener de 2020. El magistrat considera que és lògic que així sigui perquè si la sentència d’instància és favorable al treballador, l’empresa que recorre ve obligada a pagar els salaris de tràmit durant la substanciació del recurs, pagament del qual no la pot alliberar el fet que sigui el treballador qui recorre en suplicació per a obtenir la declaració de nul·litat del seu acomiadament que és la que dóna dret als salaris de tramitació.

No Comments

Post A Comment