Pérez Llorca Advocats | El caos en la gestió dels ERTE
609
post-template-default,single,single-post,postid-609,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El caos en la gestió dels ERTE

El caos en la gestió dels ERTE

Acumulen retards que asfixien a les empreses, aboca a concurs i, fins i tot, liquidació, a un percentatge important d’empreses. Sobre això alerten el Consell General de Gestors Administratius i el Registre d’Economistes Forenses (Refor) del Consell General d’Economistes. Els Gestors Administratius, coneixedores de primera mà de l’embús i els problemes de gestió dels ERTE en les comunitats autònomes i el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), xifren fins i tot en més de 50.000 les empreses que ja estan abocades a concurs dels més de 500.000 ERTE que ja s’han presentat, quan en 2019 les fallides van rondar les 4.000.

No Comments

Post A Comment