Pérez Llorca Advocats | El CGPJ planteja que els inquilins puguin oposar-se als desnonaments per impagament al·legant causes de força major
615
post-template-default,single,single-post,postid-615,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CGPJ planteja que els inquilins puguin oposar-se als desnonaments per impagament al·legant causes de força major

El CGPJ planteja que els inquilins puguin oposar-se als desnonaments per impagament al·legant causes de força major

El Poder Judicial remitent tretze propostes al Govern perquè estudiï la seva inclusió en el Reial decret llei de mesures urgents per a l’Administració de Justícia. Planteja introduir la possibilitat, ara inexistent, que els inquilins puguin oposar-se a les demandes de desnonament per falta de pagament al·legant qualsevol circumstància que, tenint el seu origen en la situació provocada pel Covid-19, hagi suposat una impossibilitat en el compliment de les seves obligacions. La regulació vigent del judici verbal en aquesta matèria impedeix al·legar la concurrència de força major.

No Comments

Post A Comment