Pérez Llorca Advocats | El Govern activarà uns canvis en l’Impost de Societats per a alleujar la factura fiscal de les empreses més petites afectades per la crisi vírica
619
post-template-default,single,single-post,postid-619,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El Govern activarà uns canvis en l’Impost de Societats per a alleujar la factura fiscal de les empreses més petites afectades per la crisi vírica

El Govern activarà uns canvis en l’Impost de Societats per a alleujar la factura fiscal de les empreses més petites afectades per la crisi vírica

Les empreses de menys de 600.000 euros de facturació podran optar per realitzar els pagaments fraccionats sobre la part de la base imposable del període dels 3, 9 o 11 primers mesos de l’any en curs. També ampliarà el canvi de pagament fraccionat de quota a base a les empreses d’entre 600.000 i 6 milions d’euros de xifra de negoci. Igualment, s’aprovarà la possibilitat que els autònoms puguin canviar amb caràcter retroactiu la modalitat de tributació per estimació objectiva o de mòduls per l’estimació directa. En aquest cas, l’autònom que opti per passar-se a la directa, haurà de tributar tot el present any ajustant-se a la realitat de la seva facturació i no a una aproximació com es permet amb la de mòduls. I com a mesura excepcional, es permetrà canviar l’any que ve novament a mòduls, sense esperar els tres exigits normalment.

No Comments

Post A Comment