Pérez Llorca Advocats | El IASB va aprovar per unanimitat modificar la normativa aplicable a les reduccions i ajornaments en lloguers
611
post-template-default,single,single-post,postid-611,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El IASB va aprovar per unanimitat modificar la normativa aplicable a les reduccions i ajornaments en lloguers

El IASB va aprovar per unanimitat modificar la normativa aplicable a les reduccions i ajornaments en lloguers

Atorgats pels arrendadors (NIIF16) per a contribuir a pal·liar els efectes de la pandèmia. En definitiva, la modificació proposada comportaria reduir la càrrega de treball per a processar els beneficis concedits i facilitar que el seu impacte es reflecteixi en els comptes de resultats d’aquest període en permetre que, amb caràcter general, quan impliquin una reducció del cost del lloguer i afectin les rendes de l’any 2020, es registrin directament com un ingrés en el compte de resultats, compensant les despeses derivades del patró actual de reconeixement comptable de les rendes substancialment fixes.

No Comments

Post A Comment