Pérez Llorca Advocats | La caiguda del mercat podria ser del 25% si la reactivació de l’activitat immobiliària es retarda a 2021
607
post-template-default,single,single-post,postid-607,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

La caiguda del mercat podria ser del 25% si la reactivació de l’activitat immobiliària es retarda a 2021

La caiguda del mercat podria ser del 25% si la reactivació de l’activitat immobiliària es retarda a 2021

El mercat de l’habitatge perdrà més de 50.000 compravendes enguany. De les 501.085 habitatges que van canviar de mans en 2019 es passarà a menys de 450.000 unitats en 2020. Aquesta és la previsió del portal Pisos.com, amb 630.000 anuncis. Aclareix que aquestes xifres són les més optimistes possibles. Es donaran si es compleix el millor dels escenaris, això és, que la reactivació del sector immobiliari sigui ràpida i es produeixi en l’últim trimestre de l’any. En canvi, si el sector no s’aixeca per a aquesta data la caiguda pot ser molt major. La conseqüència més immediata de la caiguda de les compravendes d’habitatges és una baixada de preus, tant en venda com en lloguer. En tots dos mercats, segons el portal, els descensos es mouran entre el 6,5% i el 13,5%, d’acord amb la contracció del PIB pronosticada pel Banc d’Espanya.

No Comments

Post A Comment