Pérez Llorca Advocats | Se superen els quatre milions de treballadors inclosos en un ERTE
613
post-template-default,single,single-post,postid-613,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Se superen els quatre milions de treballadors inclosos en un ERTE

Se superen els quatre milions de treballadors inclosos en un ERTE

En concret, 4.070.433, segons les dades que remenen les autoritats laborals recopilats per Comisions Obreres. Encara que ja suposen un de cada cinc treballadors, el 21%, el ritme de presentació ha descendit clarament si es té en compte que el 3 d’abril, fa perquè dues setmanes, eren 3,3 milions. Per tant, de mitjana en les dues últimes setmanes l’augment és d’uns 350.000 treballadors afectats. Encara que la gran majoria dels Erte que es continuen presentant van per força major, estan creixent els casos de causes objectives. Des de les autoritats laborals de les CCAA apunten que pot suposar el 25% dels nous que van arribant.

No Comments

Post A Comment