Pérez Llorca Advocats | El president francès i la canceller alemanya, han anunciat que proposaran la creació d’un fons dotat de 500.000 milions d’euros per a la UE amb el qual pretenen reactivar l’economia i coordinar els esforços sanitaris contra la pandèmia del coronavirus
669
post-template-default,single,single-post,postid-669,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El president francès i la canceller alemanya, han anunciat que proposaran la creació d’un fons dotat de 500.000 milions d’euros per a la UE amb el qual pretenen reactivar l’economia i coordinar els esforços sanitaris contra la pandèmia del coronavirus

El president francès i la canceller alemanya, han anunciat que proposaran la creació d’un fons dotat de 500.000 milions d’euros per a la UE amb el qual pretenen reactivar l’economia i coordinar els esforços sanitaris contra la pandèmia del coronavirus

A més, aquest fons comptarà amb dues novetats importants: d’una banda, es posen sobre la taula les transferències directes (a fons perdut) en favor dels països més afectats, i per un altre es podria finançar una part del mateix amb l’emissió de deute conjunt per part de la UE. El president espanyol ha celebrat la proposta, que ha qualificat en Twitter com “un primer pas en la bona direcció”.

No Comments

Post A Comment