Pérez Llorca Advocats | El Reial decret llei “de mesures socials en defensa de l’ocupació” presenta, nombroses llacunes i incoherències
667
post-template-default,single,single-post,postid-667,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El Reial decret llei “de mesures socials en defensa de l’ocupació” presenta, nombroses llacunes i incoherències

El Reial decret llei “de mesures socials en defensa de l’ocupació” presenta, nombroses llacunes i incoherències

Articular a través del concepte jurídic de renúncia de dret la desactivació dels ERTE per causa de força major (fins ara activats o desactivats amb naturalitat durant la seva vigència mitjançant simples comunicacions prèvies a les entitats públiques concernides) entranya una perversa conseqüència: una vegada formulada la renúncia al ERTE, l’empresa no podrà tornar a aplicar les mesures autoritzades mitjançant aquest, la qual cosa pot resultar amb freqüència desincentivador de la volta a l’activitat, és a dir, contradictori amb l’objectiu fonamental del RD-llei 18/2020.

No Comments

Post A Comment