Pérez Llorca Advocats | Inspectors d’Hisenda alerta del col·lapse dels Tribunals Econòmic Administratiu i del perill de prescripció d’expedients
684
post-template-default,single,single-post,postid-684,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Inspectors d’Hisenda alerta del col·lapse dels Tribunals Econòmic Administratiu i del perill de prescripció d’expedients

Inspectors d’Hisenda alerta del col·lapse dels Tribunals Econòmic Administratiu i del perill de prescripció d’expedients

Aquesta alarmant situació va aconseguir el seu punt més greu el 28 de febrer de 2017, data en la qual l’anterior executiu, en una resposta parlamentària, va reconèixer que els TEAs arrossegaven 218.629 reclamacions pendents, que eren una part dels 42.365 milions d’euros pendents de cobrament per la AEAT. És important i urgent solucionar els problemes que arrosseguen els TEAs sense més demora. Cal no oblidar que a l’incompliment dels terminis màxims se li suma el risc de perdre els crèdits tributaris per la seva prescripció. Cada dia que passa un expedient en tribunals és un cost per a les arques públiques.

No Comments

Post A Comment