Pérez Llorca Advocats | La taxa anual de l’IPC general el mes de març és del 1,3%, gairebé un punt i mig superior a la registrada el mes anterior
692
post-template-default,single,single-post,postid-692,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

La taxa anual de l’IPC general el mes de març és del 1,3%, gairebé un punt i mig superior a la registrada el mes anterior

La taxa anual de l’IPC general el mes de març és del 1,3%, gairebé un punt i mig superior a la registrada el mes anterior

És la taxa més alta de l’índex general des d’abril de 2019. Els grups que destaquen per la seva influència en l’increment són: Transport, la variació del qual s’incrementa cinc punts, fins al 3,8%, a conseqüència de les pujades dels preus dels carburants i lubrificants per al transport personal, que van descendir l’any anterior. Habitatge, amb una taxa del 4,3%, gairebé cinc punts i mig superior a la del mes anterior, deguda als augments dels preus de l’electricitat i, en menor mesura, del gasoil per a calefacció, enfront de les baixades registrades al març de 2020. Per part seva, els grups amb major influència negativa són: Comunicacions, que reflecteix una variació del –4,9%, gairebé un punt i mig menys que al febrer, causada perquè els preus dels serveis de telefonia i fax es mantenen estables aquest mes, mentre que es van incrementar l’any passat. Aliments i begudes no alcohòliques, la taxa de les quals descendeix dues dècimes i se situa en el 1,4%.

No Comments

Post A Comment